Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 13:00 2 570 1

Звезда на Челси се отказа от националния си отбор на 28 години след скандал със селекционера

  • мароко-
  • хаким зиеш-
  • челси-
  • вахид халилходжич

Мароканецът не бе повикан за Купата на африканските нации, въпреки статута си на звезда

Звезда на Челси се отказа от националния си отбор на 28 години след скандал със селекционера - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на Челси Хаким Зиеч официално обяви решението си да се откаже от националния отбор на Мароко, след като бе получи повиквателна за Купата на африканските нации (КАН), научихме от британските медии.

28-годишният нападател влезе в открит конфликт със селекционера Вахид Халилходжич, след като на няколко пъти бе хванат в нарушения на вътрешния правилник, установен от наставника.

Зиеч впоследствие отрече това, но все пак е факт, че отношенията помежду им се влошиха в началото на миналата година преди старта на Арабската купа. Тогава Халилходжич сподели новината, че футболистът на Челси вече не попада в плановете му.

Припомняме, че Хаким се превърна в един от най-скъпите мароканци, когато през 2020 г. смени фланелката на Аякс с тази на „лондончани“ срещу сумата от €40 млн.

Междувременно Мароко стигна само до 1/8-финалите за КАН, където отпадна след дузпи от тима на Бенин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заинтересован!

    0 0 Отговор
    Има нещо нередно в тази "новина". За коя Арабска купа са се класирали и от Бенин паднаха, когато турнира се проведе през 2019.
    Иначе се радвам за вашата медия. Заради вашите "репортери" разбрах на какво голямо интелектуално ниво съм!!!