Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 09:45 907 0

Бос на Байерн за трансфера на Зюле в Дортмунд: Правиш крачка назад в кариерата си

  • никлас зюле-
  • борусия дортмунд-
  • байерн мюнхен-
  • херберт хайнер

Германският национал официално избра вечния съперник

Бос на Байерн за трансфера на Зюле в Дортмунд: Правиш крачка назад в кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

Никлас Зюле се превърна в един от малкото играчи, преминали от Байерн Мюнхен към Борусия Дортмунд със свободен трансфер. Това предизвика редица коментари, сред които личи и изказването на президента на „баварците“ Херберт Хайнер.

Нямам представа каква заплата ще получава там. Не мисля, че това е възход в спортен аспект. Никлас е много добър футболист, който се превърна в основен играч в Байерн и националния отбор на Германия“, каза ръководителят пред германското издание Abendzeitung.

Хайнер все пак се надява, че Зюле ще даде всичко от себе си до края на сезона, за да помогне на Байерн в спечелването на шампионата и Шампионската лига преди да започне да мисли за новия си клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА