13 Февруари, 2022 19:38 1 244 2

Мейсън Маунт може да отсъства няколко седмици след мача с Палмейрас

  • мейсън маунт-
  • челси-
  • палмейрас

Английският национал бе сменен още през първото полувреме

Мейсън Маунт може да отсъства няколко седмици след мача с Палмейрас - 1
Снимка: БГНЕС

Контузия в глезена може да извади от играч английския национал Мейсън Маунт за няколко седмици, научихме от пресконференцията на Челси след спечеленото Световно клубно първенство.

Плеймейкърът бе сменен още през първата част на мача срещу Палмейрас, след като негов съперник се строполи върху глезена му.

Опасенията на медицинския щаб на „сините от Стамфорд Бридж“ са, че може да има разкъсване на връзките в глезена за Маунт, но официална информация по тази тема ще има в близките дни, когато бъде подложен на ЯМР.

Междувременно Челси спечели срещата с 2:1 след гол в 117' от дузпа на Кай Хаверц, за да спечели първия в историята си трофей от състезанието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    Контузия в глезена може да извади от игра английския национал Мейсън Маунт за няколко седмици.