Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 18:00 699 0

Звезда на Спортинг: Манчестър Сити е очевидният фаворит

  • спортинг лисабон-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига-
  • мануел угарте

„Гражданите“ гостуват в Португалия за първия си 1/8-финал от Шампионската лига

Звезда на Спортинг: Манчестър Сити е очевидният фаворит - 1
Снимка: БГНЕС

Спортинг Лисабон приема Манчестър Юнайтед в първи 1/8-финален сблъсък от тазгодишното издание на Шампионската лига. В часовете преди мача няма човек на света, който да смята, че „гражданите“ не са фаворит в срещата. На същото мнение е и една от звездите на португалците - Мануел Угарте.

Манчестър Сити е очевидният фаворит. Те са велик отбор. Ние обаче сме обединени и вярваме във възможностите си. Това е най-важният мач в кариерата му, тъй като е елиминация във фазата на най-добрите 16 в Шампионската лига и всичко останало, което носи със себе си, както и съперника насреща. Подобен опит може само да зарадва един играч“, каза Угарте по време на пресконференцията преди мача, цитиран от УЕФА.

Това е 24-ят мач, който Спортинг ще играе срещу английски опонент. В предходните 23 случая бяха записани само 9 победи, както и 10 поражения. Последният случай бе срещу Арсенал в Лига Европа през сезон 2018/19, когато срещата завърши 0:0.

Тазвечершният сблъсък ще се играе от 22:00 часа българско време на „Ещадио Жозе Алваладе“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА