Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 23:00 1 059 1

Андреа Пирло отказа на отбор от Серия А

  • андреа пирло-
  • салернитана

Бившият наставник на Ювентус изглежда още се възстановява психически от напрежението в Торино

Андреа Пирло отказа на отбор от Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият наставник на Ювентус Андреа Пирло продължава да стои без работа, въпреки предложението от Салернитана, научихме от спортния журналист Фабрицио Романо.

Легендарният плеймейкър е получил оферта в размер на €1,8 млн. на сезон от новака в Серия А, но той не е пожелал да поема клуба по средата на сезона.

„Морските кончета“ се намира на последно място в класирането към момента с едва 13 точки, а зоната на спасението се намира на цели 8 пункта.

Пирло може и да понесе тежки психически щети от работата си при „старата госпожа“, но със сигурност би предпочел да ръководи тим с по-висок потенциал, за да продължи да гради името си в мениджърската професия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дар за реализации

    0 0 Отговор
    Аз не знам каква е секс ориентацията на кралят на Нидерландия, но знам своята !
    Защо ме дискриминирате , защо не искате аз да стана владетел на България и света да се гордее с нас ?!