Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 22:15 1 151 0

Наполи се прибира от „Ноу Камп“ без поражение

  • барселона-
  • наполи-
  • лига европа

Барселона със сигурност ще има нужда от нещо повече на „Диего Армандо Марадона“

Наполи се прибира от „Ноу Камп“ без поражение - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона и Наполи не се победиха в най-очаквания мач от 1/16-финалите в Лига Европа, което означава, че реваншът ще бъде още по-интригуващ след седмица.

Пьотр Жиелински откри резултата в 29' след страхотна атака на своя тим, в която принуди Марк-Андре тер Стеген да спасява веднъж, но при добавката полякът беше безапелационен.

Феран Торес пък откри сметката си за „каталунците“ с гол от дузпа в 59', когато Адама Траоре центрира и удари от близко разстояние ръката на Жуан. Виждали сме подобни ситуации да бъдат подминавани често най-вече в английското първенство, но в нашите очи няма никакъв спор, че нарушение тук имаше, независимо от неволното действие на левия бранител.

Самият Торес можеше многократно да реши мача в полза на „каталунците“, но мерникът на испанеца му изневери в поне 3 чисти положения.

В крайна сметка резултатът остана 1:1, а с оглед факта, че вече не се зачитат головете на чужд терен, предимството на „партенопеите“ няма да е бъде чак толкова голямо, колкото свикнахме през годините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА