3 Май, 2013 19:07 1 624 0

Фен на „Вълците“ се обърна към Господ: Помогни ни

  • фен-
  • господ-
  • молитва-
  • уулвърхемптън-
  • клив грегъри

Футболът е странна игра – една малко топка може да даде началото на война, може да обедини народи, да разплаче милиони, да определя съдби.

„Меката“ на играта се приема, че е Англия – именно там един епископ написа молитва към Господ, надявайки се неговият Уулвърхемптън да оцелее във втория ешелон на Острова.

Имайки предвид моментната форма на „вълците“ обаче, едва ли и Всевишния би могъл да направи нещо, макар и да е Великден. Тимът се намира на 23-та позиция в Чемпиъншип, изоставайки на три точки от „спасителното“ място. Остава кръг до края. Славният британски отбор, печелил три път титлата на страната, само за два сезона се сгромоляса и потъна в небитието, разочаровайки многобройните си фенове на Острова.

Отчаян от случващото се, Клив Грегъри, местен епископ, отправи молбите си към Господ с надеждата, че футболистите ще получат сила „свише“ и ще победят Брайтън в следващия кръг.

„Със светлината озари „вълците“, които в момента се намират в мрака. Дай им сила, страст, гордост и умения, за да се изпее триумфална песен след края“, пише Грегъри.

Срещата ще се изиграе тази неделя. Дано Господ да е с „вълците“... Амин!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА