Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 23:30 1 610 10

Български треньор в Украйна: Няма видимо напрежение сред хората тук

  • зоря луганск-
  • украйна-
  • русия-
  • веселин бранимиров

Помощникът в Зоря Луганск заяви, че отборът му се готви нормално за подновяването на сезона

Български треньор в Украйна: Няма видимо напрежение сред хората тук - 1
Снимка: БГНЕС

Напрежението между Русия и Украйна продължава да ескалира след няколкото притеснителни заявки от страна на президентите Владимир Путин и Володимир Зеленски, но от гледната точка на Веселин Бранимиров напрежението не е толкова осезаемо. Той е помощник-треньор в украинския Зоря Луганск и говори по темата пред dsport.

В Украйна, ние където сме, нашият отбор е в град Запорожие. Това е приблизително на 200 км от Донецк и на 300-350 км от Луганск, където са тези действия и зона на напрежение. Тук нищо не се усеща. И по вида на хората, и по общуването на хората няма видимо напрежение“, коментира той пред родното издание.

Бранимиров дори споделя, че в момента води нормална подготовка с клубния си тим за подновяването на кампанията през идния уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 12 Отговор
    Напрежението по правило идва винаги в пятница. Укропчиците могат да се напиват спокойно още ден.
  • 2 бе я си гедай Зор-а

    1 14 Отговор
    Колкото и да си трерИОр, какъв международен експерт си !!Хубава работа....само малко.....българска!
  • 3 Сетиен

    6 23 Отговор
    Не му вярвайте, гледайте репортажите на БТВ, в които техни журналисти ходят по селцата и описват страданията на украинските жители от руския терор. На чист руски описват ужасите на войната

    Коментиран от #4

  • 4 Топурко

    18 3 Отговор

    До коментар #3 от "Сетиен":

    Да бе клетите хорица от напрежение са забравили майчиния си украински.
  • 5 Мира

    17 3 Отговор
    "Тук нищо не се усеща. И по вида на хората, и по общуването на хората няма видимо напрежение“

    Да, защото тъмният запад се стреми да насажда истерия, противопоставяне, вражескост сред братя, роднини (руси - украинци), а те самите си се чувстват свои, родни, близки, един народ и атмосферата помежду обикновените хора е мирна.
  • 6 То е ясно, че Западът пропагандира,

    12 2 Отговор
    А украинци и руснаци са БРАТЯ! Ните едните, нито другите имат лоши чувства един-друг. Но Зеленски е марионетка на ЦРУ и затова става всичко. Откога САЩ са се загрижили за украинския народ??? Това са глупости! САЩ се интересуват само ако има ГЕОПОЛИТИКА, РЕСУРСИ И ИНТРИГИ.
  • 7 Ужасен

    3 7 Отговор
    хаха, путин им взема територия след територия ама нямало напрежение, тия телета на лексотани ли са ???
  • 8 Мим

    3 1 Отговор
    Проблема е,че не се знае в коя лига и в кое първенство ще играете.
  • 9 Ами

    0 0 Отговор
    може да е така и там да няма напрежение, ама ела да видиш тука по коментарите каква война се води, ще се изтепат и не могат да разделят Украйна и " международното право" дето се е изгубило някъде .
  • 10 big

    0 0 Отговор
    Е, един да каже истината и да го публикуват! Защо да има напрежение, та те живеят в тази страна, те знаят и виждат какво става и определено не го подкрепят! Войниците са от народа и ги пращат да убиват и да ги убиват, а никой нормален човек не харесва войната! Една значителна част от украинското население са етнически руснаци, а други от смесени бракове, защо да се притесняват? Те искат мир, а Зеленски и фашисткия режим в Киев не им го дава! Путин им е надеждата!