Last news in Fakti

6 Май, 2013 00:50 1 624 1

Челси се справи с Юнайтед и се настани в Топ 3

  • челси-
  • юнайтед-
  • висшата лига
Челси се справи с Юнайтед и се настани в Топ 3 - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на Челси взе много важна победа над новия шампион в Англия Манчестър Юнайтед.

Отборът на Рафа Бенитес спечели при гостуването си на "Олд Трафорд" с минималното 1:0 в среща от 36-ия кръг на Висшата лига.

"Сините" от Лондон изиграха добър мач в тактическо отношение и изчакаха шанса си да нанесат своя удар.

Единственото попадение в срещата бе дело на Хуан Мата, след асистенция на Оскар в 87-ата минута, а само две по-късно Рафаел Да Силва от домакините бе изгонен с червен картон, за удар без топка по защитника на Челси ДАвид Луис.

Въпреки всичко "червените дяволи" отпразнуваха трофея на собствен терен и едва ли фенвете им са чак пък толкова разочаровани от тазвечершното поражение.

Челси от своя страна може да е предоволен, удължавайки серията си от поредни спечелени мача на 4 и вече е на точка пред Арсенал, заемайки третата позиция във временното класиране, като са и с мач по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Heinrich

    0 0 Отговор
    ХА-ха-ха Дъртия ''съра''ще получи инфаркт,а на прескнференцията беше много отворен.Браво на ЧЕЛСИ.