Last news in Fakti

6 Май, 2013 09:59 1 323 0

Полицай вдигна кръвното на Роналдо

  • полицай-
  • силите на реда-
  • минискандал-
  • реал мадрид-
  • псувни

Звездата на Реал (М) карал без книжка и бил проверен от силите на реда

Полицай вдигна кръвното на Роналдо - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Головата машина на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се е забъркал в минискандал с представители на пътна полиция в испанската столица, съобщи Cadena Cope. Нападателят се прибирал снощи от вечеря с приятелката си Ирина Шейк, когато бил спрян за рутинна проверка. Един от полицаите предизвикал яда на Кристиано, като почукал с фенерче по задната част на луксозния автомобил.

Португалецът излязъл бесен да се разправя със служителя на реда. CR7 поискал обяснение за наглото поведение, а полицаят го накарал да си покаже шофьорската книжка. Номер "7" обаче не си носел документа и това предизвикало суматоха.

Случката се разиграла в центъра на Мадрид и за минути около Кристиано се насъбрали фенове, един от които - на Атлетико Мадрид, нападнал с псувни и закани футболния идол. Полицаите прибрали нервния фен, който нощувал в местното райнно. Кристиано бил пуснат да си върви у дома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА