Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 16:30 736 1

Решителният мач за титлата е днес

  • хокей на лед-
  • ирбис-
  • нса

Ирбис и НСА ще си оспорват трофея в родния хокей

Решителният мач за титлата е днес - 1
Снимка: Circle Media

Шампионите от Ирбис и първенецът от редовния сезон НСА излизат тази вечер във втория мач от финалната серия в държавното първенство по хокей на лед. Мачът ще се играе днес от 20:30 часа в Зимния дворец на спорта в София и ще се излъчва пряко по B1B Box. Ирбис победи в първия мач с 2:1.

Победата срещу НСА в първия мач се оказа приятна изненада, тъй като очаквах, че нашият отбор ще е уморен от плейофите, но момчетата ме опровергаха. Играхме добре, организирано и с мисъл, което ми хареса. Трябва да поздравя вратарят на НСА, който се представи отлично и ни лиши по-изразителна победа, както и целият отбор на НСА, които играха страхотно. Вторият мач ще е още по-труден и равностоен, нямам представа в каква посока ще поеме. Очаквам НСА да са по-активни и агресивни и да търсят головете от самото начало“, заяви играещият треньор на Ирбис Станислав Мухачев.

Причините за загубата ни във вторник не са се променили – не успяхме да си вкараме положенията, когато имахме числено превъзходство. Говорихме с момчетата по този въпрос, може би действахме твърде припряно, искахме да блеснем като индивидуалности във финала, а трябваше да играем като колектив. Надявам се, че няма да повторим тази грешка отново. Освен това, в първата третина бяхме много силни, след това темпото ни спадна, но не защото се уморихме, така че и това е важна тема“, допълни играещият треньор на НСА Светлин Стоев.

Вторият мач от финалната серия е тази вечер от 20:30 часа, Ирбис води с 1:0 победи, а мачът ще се излъчи пряко по B1B Box.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    0 0 Отговор
    То мача почна снощи между Русия и Украйна