Last news in Fakti

26 Февруари, 2022 18:48 618 0

Ранен гол спечели три точки за Валенсия

  • валенсия-
  • майорка-
  • 1:0-
  • ла лига

Тимът завърши срещата с Майорка и с човек по-малко

Ранен гол спечели три точки за Валенсия - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Валенсия сложи край на изключително негативната си серия от седем мача без победа и взе първата си победа от началото на 2022-а година, след като се поздрави с минимална победа с 1:0 в гостуването си на Майорка в двубой от 26-ия кръг на Ла Лига.

Единственото попадение в двубоя бе дело на Габриел Паулиста още в четвъртата минута. Бранителят откри резултата още в 4-ата минута след прецизен удар извън наказателното поле, който рикошира в горната греда и влетя в мрежата, в полза на гостите.

В продължението на двубоя пък бившият полузащитник на Барселона Илаиш Мориба бе изгонен за настъпване на противник от Майорка. Освен това в последните секунди на мача двама човека от скамейката на домакините бяха изгонени двама човека за бурни реакции на отсъждания на съдията на двубоя.

С тази победа “прилепите” са на 9-о място в класирането с 33 точки, а днешният им противник Майорка са на 16-о място с 26 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА