Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 22:30 2 268 2

Джошуа ще вика за Уайт в мача срещу Фюри, въпреки че „го мрази“

  • антъни джошуа-
  • дилиан уайт-
  • тайсън фюри-
  • wbc

Британската битка за шампионската титла на WBC ще се реши в Лондон след два месеца

Джошуа ще вика за Уайт в мача срещу Фюри, въпреки че „го мрази“ - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа застана на страната на Дилиан Уайт в мача му за титлата на Световния боксов съвет (WBC) срещу Тайсън Фюри, въпреки че „го мрази“, както сам се изрази в интервюто си по темата за IFL.

Дилиан Уайт трябва да влезе на ринга, да види какво прави Тайсън Фюри и да действа по точно обратния начин. Може би трябва да обработва тялото и да се подготви за пълен мач“, каза „Ей Джей“.

Ще скандирам за Дилиан, въпреки че го мразя. Ще ми се да го размажа някой ден“, допълни бившият шампион.

Двамата със „Събирача на трупове“ имат дълга история помежду си. Те се боксират дори на аматьорско ниво, а през 2015 г. се бият на профи-ринга в един от най-атрактивните мачове в тежка категория изобщо през изминалото десетилетие. Тогава Джошуа го нокаутира в седмия рунд, днес двамата са 7 години по-опитни и мъдри, но все още с много път пред себе си в бокса.

„Циганския крал“ ще брани пояса на WBC на 23 април на стадион „Уембли“, а това ще е първи опит на „Събирача на трупове“, за да се окичи с титлата в тежка категория.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Петко

    1 0 Отговор
    Каро ти гледам шишенцето за вода, си ясен.
  • 2 Трак

    5 0 Отговор
    Това страхливо не-гро дори не искам и да го коментирам