Last news in Fakti

4 Март, 2022 21:45 7 094 6

Анди Руис тотално занемари бокса

  • анди руис-младши-
  • анди руис-
  • кариера

За последно той победи Крис Ареола през май 2021 година

Анди Руис тотално занемари бокса - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Анди Руис-младши тотално е спрял да тренира и е под въпрос дали изобщо ще се бие някога. За това свидетелстват боксьори от неговия отбор – звездите на опитния треньор Еди Рейносо, предаде българското издание boec.bg.

Лидерът на тима Саул Алварес е много разочарован колко е несериозен бившият световен шампион в тежка категория. По-малко от три години след спечелването на титлите Руис дори не може да бъде открит.

„Може да питате Оскар Валдес и Франк Санчес. Не знам какво се случи с Анди Руис, по същия начин като Райън Грасия. Един ден дойде и след това никога повече не се върна“, твърди Канело.

„Еди Рейносо има време за всеки от нас. Можете да попитате останалите. Ако отделяш време и си дисциплиниран в залата, няма как Еди да ти откаже помощ с тренировките. Друг е случаят, когато идваш за по 20 минути и след това те няма 4 дни“, допълни Канело и защити треньора си от нападките на Гарсия.

Очакваше се Анди да се завърне на ринга през тази пролет, но след информациите за неговото отсъствие от тренировъчния процес, евентуалната следваща битка на мексиканеца изглежда все по-далечна.

За последно той победи Крис Ареола през май 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анди

    9 3 Отговор
    Ще ставам рекламно лице на Сникърс.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Lssah

    30 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анди":

    Не знам на кой ще става рекламно лице, но никога няма да забравя какви токати наби на надутата прчка
  • 3 Кристиан

    3 3 Отговор
    Ще става сумист.
  • 4 Руйз

    6 0 Отговор
    Цитат:
    -Аз контролирам бокса в живота ми не той мен
  • 5 РЗС

    24 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анди":

    Момче, Анди се е записал като световен шампион в бокса, за разлика от кобри и разни други дискотечни биячи. Знаеш ли като пусна мелниците това момче, че черната мамба шампион супер професионалист, стоеше в ъгъла като уплашен хлапак. сега дори повече никога да не се боксира, той е постигнал това, за което другите се трепят цял живот и не постигат.
  • 6 Васик Атанасова

    6 0 Отговор
    Той си носи таланта ако реши бързо ще си върне формата
    Дайте му мотивация и е готов