Last news in Fakti

6 Март, 2022 16:24 2 709 15

Сняг, два червени картона и 0:0 на вечното дерби между Левски и ЦСКА (ВИДЕО)

  • цска-
  • левски-
  • футбол-
  • вечно дерби

"Червените" са отборът, който може да съжалява повече за пропуснатата победа, предвид два големи пропуска, сътворени от Вулдсхут и Йомов

Сняг, два червени картона и 0:0 на вечното дерби между Левски и ЦСКА (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Левски и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от 22-рия кръг на efbet лига, игран на националния стадион "Васил Левски". Срещата премина при обилен снеговалеж, което попречи на двата отбора да покажат най-доброто от себе си. Срещата бе прекъсвана повече от 10 минути заради почистване на терена.

И двата тима завършиха с по 10 човека, като в 54-ата минута втори жълт картон получи Цунами, а в края на двубоя с директен червен картон бе изгонен Брадли Мазику за грубо нарушение срещу Уелтън. "Червените" са отборът, който може да съжалява повече за пропуснатата победа, предвид два големи пропуска, сътворени от Вулдсхут и Йомов.

Сняг, два червени картона и 0:0 на вечното дерби между Левски и ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Двата отбора излязоха на терена със специални фланелки с надпис #stop war - Стоп на войната, по повод събитията между Русия и Украйна.

Срещата започна с натиск на Левски. Към 13-ата минута главният съдия Валентин Железов реши да прекрати временно срещата заради заснежения терен и прибра двата отбора в съблекалните, докато линиите бъдат почистени. След около 10-минутно прекъсване, играта бе подновена.

В 19-ата минута, Турицов получи пас в дълбочина от Йомов, топката първо се удари в гърба му и след това защитникът успя да стреля, но не вложи много сила и топката мина встрани от вратата. След самия удар имаше съприкосновение между Кордоба и Турицов, но след разглеждане на ВАР, стана ясно, че няма дузпа и бе отсъден удар от вратата на "сините". Следващите минути бяха доста тежки за футболистите на терена предвид атмосферните условия, заради които не успяваха да стигнат до три точни паса.

Сняг, два червени картона и 0:0 на вечното дерби между Левски и ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В добавеното време на полувремето, Кайседо получи отличен извеждащ пас и напредна опасно и в наказателното поле бе затворен успешно от Кордоба, който не му позволи да стреля. При ситуацията бе имало и засада на нападателя на "червените". През втората част, битката на терена продължи.

В 50-ата минута, Мухар намери отлично в наказателното поле Йомов, който сам срещу вратаря имаше отлична възможност да вкара, но стреля покрай левия страничен стълб. Само четири минути по-късно, "сините" останаха с човек по-малко след като Цунами получи втори жълт картон.

Сняг, два червени картона и 0:0 на вечното дерби между Левски и ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 70-ата минута домакините сътвориха опасност пред вратата на Бусато. Филип Кръстев центрира на задна греда от пряк свободен удар, там Сонко изпревари Матей, стреля от неудобна позиция и вратарят спаси. "Армейците" взеха инициативата в следващите минути и влезлият на смяна Вилдсхут се отличи с пропуск, пореден за него с екипа на тима. Търсещият първото си попадение в официален мач за "червените" излезе сам срещу Михайлов, но стреля неточно, за ужас на феновете на тима.

Сняг, два червени картона и 0:0 на вечното дерби между Левски и ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 83-ата минута, "червените" се отличиха с още един пропуск след като Вилдсхут центрира, Йомов от фронтална позиция не уцели добре топката и не успя да вкара от близка дистанция.

Сняг, два червени картона и 0:0 на вечното дерби между Левски и ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Три минути преди края на редовното време, Мазику фаулира много грубо Уелтън и първоначално получи жълт картон. Железов разгледа ситуацията на ВАР повторение и изгони играча на "червените" с директен червен картон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС Подуене 1914

    12 11 Отговор
    Малката перука има-няма 130 кила живо тегло.

    Коментиран от #3, #10

  • 2 Бaро Вкаров

    6 6 Отговор
    Мууууууу,грух,грух!🐂🐷🐂🐷🐂🐷🐂🐷🐂🐷🐂🐷🐂🐷🐂🐷🐂
  • 3 чернобил онлайн

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС Подуене 1914":

    Има пари рани се .
  • 4 ФЕЙК

    7 2 Отговор
    Поради огромния интерес от страна на световните телевизии двата отбора излязоха с надписи "Стоп на войната" на английски език за да разбере света за нашата позиция / А може би заради интернационалния състав на отборите? "Футболисти" от цял свят "БЪЛГАРСКОТО " "ПЪРВЕНСТВО" ВИ ЗОВЕ!
  • 5 Левски 1914

    17 8 Отговор
    По целия свят мъжете си сменят колите, жените, бирата и други неща но отбора НЕ. Червените фенове са единствени в света дето си смениха отбора и започнаха да викат за тези дето ги млатиха като тъпан на сватба. Веднъж ПРИПОЗНАВАЧ цял живот ПРИПОЗНАВАЧ.

    Коментиран от #6

  • 6 Стоян Александров

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Ааааа недей така !!!!! Има и цеца Числото. И те са хора. На лятоска всички се прехвърлят към тях, защото Тирето ще ф......а.
  • 7 ГЕРЕН

    9 2 Отговор
    А. БЕ ГОСПО... ЦА ПЕТОРИЦА. ПАК НЕКОИ МУ ЦВИК ЦВИК Е ВИНОВЕН.
    ТО НЕ БЯХА ЧЕРВЕНИ ЛИНИИ. ЦВЕТНИ (ЧЕРВЕНИ) ТОПКИ. СЪДИЯТА. А БЕ ТОЙЧО. ВИЕ СТЕ УНИКУМ. ТРЕВОЖА СЕ ЗА ВАС С ТЕЗИ ОПРАВДАНИЯ НЕПРЕКЪСНАТО.
  • 8 Мим33

    11 3 Отговор
    Абе тъпанарчо ,стига си мрънкал и все дузпи търсиш,ами такава нямаше колкото и да му се искаше на съдията да ви помогне.Вижда се,че торицето ритна топката,преди някои да се допре до него, а що се отнася до пропуските ви си е ваш проблем и Левски пропуснаха...
  • 9 Asdfg

    10 6 Отговор
    Ивайлооооооо,какво дерби бре МИ ь СИ ь РКО? Няма дерби! цецка-Лойч! ТИРЕ! Това е!

    Коментиран от #14

  • 10 Стефан Стайков

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС Подуене 1914":

    Помниш ли го и той беше над 100кг но пазеше като льв.А Ники пази страхотно днес.Така че злобата по нашия вратар си личи от километри
  • 11 Stoich

    7 5 Отговор
    Дербито не беше ли преди седмица? Това оранжевото тире и те ли се пишат армейци?
  • 12 Бонговец

    6 4 Отговор
    Уевски изигра единственият си мач за евротурнирите за тази година.Справи се нелошо,но има още много хляб да яде за да постигне първа победа за 11 мача. Видя се,че само със съдии ,сняг,цунамита,тайфуни,бури и урагани не става.

    Коментиран от #15

  • 13 Само Хебър

    2 2 Отговор
    Тези в бфс кога ще изтрезнеят ? При тези метеорологични прогнози зако не цяха изтеглени мачовете от неделя и понеделник за събота ? Като и един отложен вач не намираме кога да го пренасочим , че много са ни претоварени отборите ???
  • 14 Само Хебър

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Asdfg":

    И другия отбор левски тире спартак ...
  • 15 Слепец

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бонговец":

    А Литекс София дори и със сняг и с човек повече не можаха да бият. Другият път Левски да играе с вързани ои, може пък да бият тогава.