Last news in Fakti

10 Март, 2022 16:00 2 858 4

Отложиха битката между „Иранския Хълк“ и Мартин Форд

  • мартин форд-
  • саджад гариби-
  • иранския хълк

Галавечерта ще закъснее с 4 седмици

Дългоочакваната „Битка на гигантите“ между Мартин Форд и Саджад Гариби ще бъде отложена с няколко седмици, съобщиха от организаторите на събитието в Лондон.

Галавечерта се мести от 1 април на 30 същия месец, тъй като голяма част от бойците за подгряващите срещи са се оплакали от контузии и става прекалено трудно да им се намерят заместници за толкова кратък период.

Добрата новина е, че двамата великани не съобщават за физическите проблеми. Това вещае очакванията на зрителите да се осъществят и да станем свидетели на една запомняща се битка между двама души с някои от най-удивителните физики в света в момента.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бла

    9 0 Отговор
    Иранския Хълк ? То , тоя Форд , прелича 2 пъти повече на Хълк :D

    Коментиран от #2

  • 2 Бла

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бла":

    да се чете "прилича"
  • 3 Зззз

    5 0 Отговор
    Иранския Хълк да се вземе с нашето Барби от Бургас,двамата са си лика прилика като два стръка иглика ,да не ги срещнеш дории и посред бял ден ,че ще сънуваш кошмари.
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    Форд ще разнася дребосъка като Първомайски плакат...този дунапрен се уплаши когато Форд го бутна на земята....