Last news in Fakti

12 Май, 2013 12:53 1 363 0

Бой по Луис Суарес и Джоуи Бартън в Лондон

  • луис суарес-
  • джоуи бартън-
  • лондон
Бой по Луис Суарес и Джоуи Бартън в Лондон - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Не са един или двама хората, които биха искали да счупят от бой Луис Суарес и Джоуи Бартън. Първият е мразен от почти цяла Англия (изключваме „червената“ половина на Ливърпул) заради НЕджентълментското си поведение на терена – като се тръгне от симулативните припадания, и се стигне до канибалски захапки на противниковите играчи.

Джоуи Бартън пък е най-добрият футболист сред шоумените, и най-добрият шоумен сред футболистите. Вместо да играе, той пуска коментари в социалните мрежи – истинско приключение за феновете, които наскоро прочетоха „Да скърбя за Маргарет Тачър? Никога, тя е дърта вещица“.

Тъй като е незаконно насилието над друг човек без причина, един британец реши да се позабавлява по друг начин – целене на движещи се фигури с лика на Суарес и Бартън (който е художник). Насладете се на видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА