Last news in Fakti

12 Май, 2013 18:28 1 006 0

Варан е аут до края на сезона

  • варан-
  • реал мадрид-
  • еспаньол-
  • контузия
Варан е аут до края на сезона - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Защитникът Рафаел Варан на Реал (Мадрид) най-вероятно ще бъде извън игра до края на сезона заради контузия в коляното, получена по време на равенството 1:1 на "белите" срещу Еспаньол в събота вечерта. 20-годишният национал на Франция получи неприятната травма в началото на срещата в Барселона в събота и трябваше да бъде заменен. 

"Рафаел Варан има проблеми с менискуса и трябва да премине прегледи в неделя", заяви клубният директор Емилио Бутрагеньо. 
 
Участието на Варан във финалния мач за купата на Испания между Реал (Мадрид) и Атлетико (Мадрид) е под въпрос. Мачът за трофея е следващата седмица в испанската столица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА