Last news in Fakti

17 Март, 2022 13:55 3 748 2

Никола Анелка: Меси и Роналдо не постъпиха умно, кариерите им приключиха!

  • никола анелка-
  • футбол-
  • кристиано роналдо-
  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • лионел меси

Трябва да бъдат много доволни от това, което постигнаха през последните 15 години

Никола Анелка: Меси и Роналдо не постъпиха умно, кариерите им приключиха! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият френски национал Никола Анелка е убеден, че суперзвездите Лионел Меси и Кристиано Роналдо не са постъпили умно, когато през миналото лято решиха да преминат съответно в Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед. През този сезон двамата не показват най-силната си игра, а техните отбори отпаднаха още на 1/8-финалите на Шампионската лига.

„Техните кариери приключиха и мисля, че трябва да бъдат много доволни от това, което постигнаха през последните 15 години. Те бяха над всички останали и сега е нормално да намалят темпото. Повече ме изненада Меси от Роналдо. Смятах, че за Меси Франция ще бъде като разходка, докато предвиждах на Роналдо да му е по-трудно в Англия, защото за мен Премиър лийг е най-изискващото първенство в света. И двамата трябваше да бъдат по-умни. Точно това се случва на футболистите, които искат да играят още време. Те не постъпиха умно. Трябваше да помислят за по-леко предизвикателство, защото е необходимо да взимаш правилните решения, за да приключиш на върха. Има играчи, които не се колебаят да се оттеглят на 32, 33 или 34 години, за да не бъдат критикувани. Аз се отказах на 36, но на 32 отидох в Китай“, коментира Анелка пред RMC Sport.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ей ти

    1 0 Отговор
    А ти с преминаването в дузпалона сигурно спечели много $
  • 2 Babati

    0 0 Отговор
    Кольо, ти в Китай трябваше доста преди 32 да идеш, дръво такова...!