Last news in Fakti

18 Март, 2022 01:30 1 478 0

Попадение в 121' попари Бетис, след като прати мача в продължения със свой гол в 90'

  • айнтрахт франкфурт-
  • реал бетис-
  • лига европа

Мачът с Айнтрахт едва ли можеше да бъде по-драматичен от това

Попадение в 121' попари Бетис, след като прати мача в продължения със свой гол в 90' - 1
Снимка: БГНЕС

Айнтрахт Франкфурт и Реал Бетис сътвориха един от най-драматичните мачове в тазгодишното издание на Лига Европа, след като завършиха 0:1 в редовното време, а в продълженията германците триумфираха след равенство в срещата и успех в общия резултат с 3:2.

Борха Иглесиас първо вкара гол в 90', за да хвърли гостуващата агитка в екстаз, а след това Мартин Хинтерегер върна жеста, но в още по-болезнатата 121'.

Двата тима ни поднесоха страхотна битка по целия терен и някак логично развоят трябваше да дойде с подобна драма, която да си струва мястото на водещите страници в утрешните вестници в Германия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА