Last news in Fakti

22 Март, 2022 19:30 1 257 0

Лука Йович вече е сигурен, че никой не го иска в Реал Мадрид

  • лука йович-
  • рела мадрид

Сърбинът изглежда е повече от дълбока резерва при Карло Анчелоти

Лука Йович вече е сигурен, че никой не го иска в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Лука Йович изглежда вече е сигурен, че мястото му не е на „Сантиаго Бернабеу“, след като Карло Анчелоти показа, че ще пуска всеки друг, но не и него, за да води атаката в отсъствието на Карим Бензема.

Испанското издание Marca дори твърди, че централният нападател вече води преговори с някои английски, италиански и германски грандове, за да се опита да възроди кариерата си.

Припомняме, че Йович облече екипа на Реал Мадрид през 2019 г. срещу €63 млн., платени на Айнтрахт Франкфурт. Но от тогава насетне той записа само 49 мача, в които вкара 3 гола и даде 4 асистенции. На практика почти всички бяха регистрирани при появата му от резервната скамейка.

През уикенда „кралския клуб“ бе сразен с 0:4 от Барселона в отсъствието на Бензема, а Анчелоти реши да постави Федерико Валверде в ролята на „фалшива деветка“, за което му се наложи да понесе огромна критика от всички анализатори по света. „Татко Карло“ не просто пренебрегна Йович, но реши да остави на пейката Еден Азар и Гарет Бейл, за което пък си плати прекалено скъпо.

Лука Йович отдавна е свързван с трансфери в Борусия Дортмунд, Милан и Арсенал, а фактът, че все още е едва на 24 години му дава възможност да възвърне онази си форма, която го превърна в толкова дискутирано име в пресата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА