Last news in Fakti

2 Април, 2022 09:34 766 4

Левски убеди Насиру Мохамед да не прави спънки за лиценза със 150 хиляди лева накуп

  • насиру мохамед левски-
  • футбол-
  • лиценз

Това са пет месечни възнаграждения, които клубът му дължи още преди той да скъса контракта си

Левски убеди Насиру Мохамед да не прави спънки за лиценза със 150 хиляди лева накуп - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски е успяло да убеди бившия си играч Насиру Мохамед да не прави спънки за лиценза с интересно предложение, пише “Тема Спорт”. Ганайският флангови нападател ще получи 150 хиляди лева накуп.

Това са пет месечни възнаграждения, които клубът му дължи още преди той да скъса контракта си. Наред с това от “Герена” му дължат още средства, докато напълно се издължат на крилото. Те са компенсации за това, че Мохамед се съгласи да прекрати предсрочно договора си с Левски. Той имаше да получава общо 400 хиляди лева от столичани.

Насиру бе привлечен през лятото на 2019 година по настояване на тогавашния треньор Петър Хубчев. За него бяха платени около 250 хиляди евро на шведския Хекен.

Дебютът на крилото бе в Кипър - при 0:3 от АЕК Ларнака в Лига Европа. През сезон 2019/20 Мохамед изигра общо 14 мача във всички турнири, в които вкара 2 гола. През следващата кампания участва в 21 срещи, като в тях се разписа веднъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    това не е убеждаване а рекет изнудване
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Левскар

    0 0 Отговор
    Ивков каза че Насиру не влияе на лиценза за тази година. Същото е и при Литекс София. Забраната е само за картотекиране.
  • 4 Евро

    0 0 Отговор
    Да не би да става въпрос за евро? Я пак си проверете източника!