Last news in Fakti

2 Април, 2022 12:47 824 0

Ралф Рангник репликира Ван Гаал заради това, че нарече Ман Юнайтед "комерсиален клуб"

  • манчестър юнайтед-
  • ралф рангник-
  • луис ван гаал-
  • висша лига-
  • футбол

Луис е опитен треньор и подписа договор с Юнайтед преди няколко години

Ралф Рангник репликира Ван Гаал заради това, че нарече Ман Юнайтед "комерсиален клуб" - 1
Снимка: БГНЕС

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник репликира Луис ван Гаал, който заяви, че това е "комерсиален клуб". Германецът заяви, че нидерландският му колега е подписал договор с Юнайтед преди време, въпреки че изразява тази позиция. Ван Гаал предупреди треньора на Аякс Ерик тен Хаг да не поема Манчестър Юнайтед, като го призова да избере футболен клуб вместо "комерсиален".

"Луис е опитен треньор и подписа договор с Юнайтед преди няколко години. Той е трябвало да знае за това, още преди да се ангажира", коментира Рангник пред британските медии. Ван Гаал води "червените дяволи" между 2014 и 2016 година, като в този период спечели ФА Къп.

"Мисля, че футболът по целия свят и по-специално във Висшата лига, където всеки много богат човек или компания може да си купи клуб, е комерсиален бизнес. Това е сигурно", добави Рангник. "Това, което мога да кажа за тези четири месеца, е, че това е клуб с големи традиции и с близки връзки с феновете и с целия град и регион", каза още Рангник.

"Последните няколко години не бяха толкова успешни за клуба, колкото се очаква, но ако направят правилните избори, виждам светло бъдеще за този клуб", завърши Ралф Рангник.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА