Last news in Fakti

4 Април, 2022 09:17 2 705 0

Луис Ван Гаал е болен от рак!

  • луис ван гаал-
  • нидерландия-
  • рак-
  • треньор

Селекционерът на Нидерландия сподели, че той се лекува от неопределено време насам, като до момента единствено негови роднини и приятели са знаели за тежката ситуация

Луис Ван Гаал е болен от рак!  - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на Нидерландия, Луис Ван Гаал обяви много неприятната новина, че е диагностициран с рак на простата.

Това обаче изглежда не е било установено едва сега. Самият Ван Гаал сподели, че той се лекува от неопределено време насам, като до момента единствено негови роднини и приятели са знаели за тежката ситуация.

Все пак, легендарният треньор остава с високо вдигната глава, споделяйки, че е лекуван по първокласен начин и че се надява, че всичко ще бъде наред със здравословното му състояние до началото на Мондиал 2022. Селекционерът на "лалетата" е сметнал до момента, че е по-добре да не разкрива този факт пред своите играчи, за да не им повлияе.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА