Last news in Fakti

4 Април, 2022 15:30 800 1

Зоналният съвет на БФС в София отговори дали детските формации на изключените клубове имат право да работят

  • петко петков-
  • бфс

В последните седмици се разрази сериозен спор за бъдещето на младежкия футбол у нас

Зоналният съвет на БФС в София отговори дали детските формации на изключените клубове имат право да работят - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Зоналния съвет на БФС в София Петко Петков отговори на информацията, че детско-юношеските формации на изключените клубове у нас няма да имат право да работят.

Най-отговорно заявявам, че нито един отбор не е спиран, нито ще бъде спиран в първенствата на детско-юношеския футбол. Всичко друго са спекулации. Искам да успокоя родителите и младите футболисти, че те ще продължат да спортуват и да играят любимата си игра“, каза той пред Gong.

В изминалите седмици мнозина от потърпевшите възроптаха, че спрените права на представителните тимове ще попречат на развитието на младите таланти, като дори немалко деца взеха участие в националните протести срещу БФС.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да се махат

    0 0 Отговор
    Старото БФС са никои.
    Михайлов, напусни доброволно с останалите накдърници. Провалихте футбола в България, за какво още се натискате да стоите?