Last news in Fakti

5 Април, 2022 16:30 2 384 2

Глас от САЩ: Искам отново да играя за националния отбор на България

  • станислав иванов-
  • чикаго файър-
  • българия-
  • ясен петров

Крилото на Чикаго Файър иска отново да брани родната чест

Глас от САЩ: Искам отново да играя за националния отбор на България - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Левски и настоящ на американския Чикаго Файър Станислав Иванов иска отново да облече националната фланелка, научихме от Sportal.

Дали ще пътуваш 10 часа или 20 часа, няма значение. Когато става въпрос за националния отбор, всеки един футболист иска да защитава цветовете на родината си, но това не зависи само от мен“, каза крилото.

Той обаче разкри, че до сега само веднъж е разговарял с националния селекционер Ясен Петров, когато в началото на престоя си го е извикал на лагер. След това наставникът предпочита да залага на Кирил Десподов и Георги Йомов по двата фланга.

22-годишният Иванов откри головата си сметка за Чикаго в средата на март срещу ДС Юнайтед, а от началото на сезона в Източната конференция е взел участие във всички срещи за тима.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човешка ценност

    0 4 Отговор
    В името на човечеството и аз трябва да заживея добре, тъй като и аз съм човек !
    Проумейте че е важно !
    Уредете ми живота, няма да съжалявате, бъдете хора !
  • 2 Българин

    1 1 Отговор
    Благодаря, че мислиш за България!