Last news in Fakti

6 Април, 2022 17:30 712 0

България е на пътя на два от най-силните отбори в тазгодишното Европейско първенство до 17 години

  • уефа-
  • европейско първенство-
  • българия-
  • нидерландия-
  • франция

УЕФА днес определи жребия в Тел Авив

България е на пътя на два от най-силните отбори в тазгодишното Европейско първенство до 17 години - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национален отбор до 17 години официално научи два от съперниците си за предстоящото Европейско първенство в Израел. Днес в Тел Авив бе теглен жребият, а „лъвчетата“ се озоваха в Група B.

Младите национали ще се изправят срещу действащия носител на титлата в тази възрастова група Нидерландия и двукратните шампиони от миналото Франция.

Третия противник тепърва предстои да бъде определен. Той ще бъде предпоследния тим в Елитния кръг от квалификациите, от Унгария, или от втория от групата на Италия, Украйна, Косово и Полша, чиито финални мачове ще се изиграят в края на април.

Младежкото Европейско първенство ще се проведе в периода 16 май - 1 юни тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА