Last news in Fakti

7 Април, 2022 17:00 2 451 0

€10 млн. делят Байерн Мюнхен от водещата му трансферна цел това лято

  • райън гравенберх-
  • байерн мюнхен-
  • аякс

„Баварците“ продължават да водят разговори с Аякс

€10 млн. делят Байерн Мюнхен от водещата му трансферна цел това лято - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен е близо до сделката за 19-годишен нидерландски полузащитник от Аякс, но германското издание Bild твърди, че на този етап има €10 млн. разлика в предложението и очакваната оферта.

Смята се, че Юлиан Нагелсман иска да подсили халфовата си линия с талантливия Райън Гравенберх, но от клуба му настояват за поне €35 млн., независимо от факта, че контрактът му изтича след около година.

Младокът изглежда е категоричен, че иска да потърси друго място за развитие на таланта си, тъй като преговорите за нов договор не са преминали добре. Той обаче трябва да внимава, защото е на възраст, на която лесно би бил забравен, ако попадне в дублиращия тим.

Очакванията все пак на местните медии са, че Гравенберх ще се озове на „Алианц Арена“ и двамата с Джамал Мусиала ще сформират дългосрочно партньорство в полузащитата на Байерн.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА