Last news in Fakti

9 Април, 2022 10:30 760 1

Три гола след 88' в страхотно шоу между Севиля и Гранада

  • севиля-
  • гранада

Началото на кръга в Примера Дивизион определено е обещаващо

Три гола след 88' в страхотно шоу между Севиля и Гранада - 1
Снимка: БГНЕС

Севиля и Гранада спретнаха страхотно шоу за зрителите на "Висенте Калдерон", завършвайки 4:2 и то с цели три гола след 88'.

Дарвин Машин и Диего Карлос вкараха по веднъж през първата част, но това далеч не вещаеше спектакъла, на който станахме свидетели след това.

Лукас Окампос даде аванс на "андалусиици" в средата на второто полувреме, а две минути преди края на мача Виктор Диас мислеше, че е спечелил точка за оцеляването на тима си срещу един от претендентите за титлата, но вместо това даде началото на най-вълнуващото продължение този сезон.

Рафа Мир и Папу Гомес се разписаха в 93' и 99', за да хвърлят своите фенове в екстаз.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 P.V.

    1 0 Отговор
    "Висенте Калдерон" е Стария стадион на Атлетико де Мадрид!!! Стадиона на Севиля се казва "Рамон Санчес Писхуан"