Last news in Fakti

12 Април, 2022 23:00 641 0

Марчело Липи не вижда фаворити за титлата в Серия А

  • марчело липи

Легендарният треньор смята, че всеки от замесените може да триумфира с купата

Марчело Липи не вижда фаворити за титлата в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Италианската Серия А безспорно е най-интригуващото първенство тази година с оглед факта, че сме средата на април, а цели четири отбора имат реален шанс за титлата. На подобно мнение е и легендарният италиански треньор Марчело Липи.

Не мога да посоча фаворити, но си струва да отбележим, че Интер показва най-добрия футбол в последните два-три мача. Там са ядосани и отдадени. Представиха се отлично срещу Верона, а победата срещу Ювентус ги мотивира и в същото време спря един от конкуренти“, каза Липи пред Corriere dello Sport.

Милан е лидер към днешна дата с 68 точки, следван от Интер с 66, но и с мач по-малко. Толкова точки има и Наполи, а Ювентус е с 62 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА