16 Април, 2022 22:26 3 219 0

За радост на боксовите фенове: Анди Руис-младши и Ортис ще се бият

  • анди руис-младши-
  • анди руис-
  • луис ортис

По план 32-годишният мексиканец трябваше да се изправи срещу Спонг на 16-ти юли в Мексико Сити

За радост на боксовите фенове: Анди Руис-младши и Ортис ще се бият - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Страшно интересен мач от най-бляскавата дивизия на бокса ще се проведе през лятото, пишат колегите от boec.bg.

Само няколко дни, след като от „Triller Fight Club“ съобщиха, че бившият световен шампион Анди Руис ще се завърне на ринга срещу Тайрон Спонг, сега редица американски медии съобщават, че мексиканецът ще има друг съперник. И то какъв!

Руис-младши ще премери сили с бившия претендент за световната титла Луис Ортис, но все още не е ясно кога и къде точно ще се състои звездния сблъсък.

По план 32-годишният мексиканец трябваше да се изправи срещу Спонг на 16-ти юли в Мексико Сити, но сега се оказва, че „Разрушителя“ вече е бил подписал договор за мач с „Кинг Конг“.

43-годишният кубинец е със седем години по-възрастен от Спонг, но боксовите умения на Ортис са несравнимо по-високи от тези на нидерландския кикбоксьор.

От „Triller“ адресираха ситуацията и заявиха, че не са знаели, че Руис е имал подписан контракт с Ортис и че от тяхна гледна точка няма да има пречки при разместването на графика.

За мач между тези двамата се говори от доста време насам и изглежда феновете най-накрая ще получат качествен и смислен бокс.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА