Last news in Fakti

20 Април, 2022 16:30 557 0

След трите поредни загуби Артета още вярва, че Арсенал ще играе в Шампионската лига

  • микел артета-
  • арсенал-
  • шампионска лига

Испанецът се изправя срещу преките си конкуренти в следващите седмици

След трите поредни загуби Артета още вярва, че Арсенал ще играе в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал навлезе в една от най-лошите серии в цялата си история, инкасирайки цели 3 поредни загуби във Висшата лига. Това обаче не сломява духа на Микел Артета, който вярва, че отборът му все пак ще успее да се добере до заветното четвърто място, независимо от оставащите мачове с преките конкуренти.

Класирането за Шампионската лига ще бъде повратна точка“, каза испанецът пред ESPN.

Той е уверен, че при постигането на тази цел „артилеристите“ ще се подобрят, както финансово, така и игрово, защото настроението ще се промени изцяло в състава.

До края на кампанията „топчиите“ имат още 7 мача, сред които дербитата с Челси, Манчестър Юнайтед, Уест Хям и Тотнъм. Още тази вечер (20 април) „сините от Стамфорд Бридж“ ще приемат градския си опонент, за да се опитат на свой ред да си гарантират бронзовите медали в турнира.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА