Last news in Fakti

20 Април, 2022 21:00 1 431 2

Роналдо се завърна на тренировъчната база след смъртта на сина му

  • кристияно роналдо-
  • манчестър юнайтед

Португалецът получи само два дни, за да скърби за детето си

Роналдо се завърна на тренировъчната база след смъртта на сина му - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо е забелязан днес да пристигна на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед само два дни, след като изгуби едното от децата си при раждането на съпругата му Джорджина Родригес, пише The Sun.

Португалецът демонстрира за пореден път изключителния си професионализъм, като дори в този тежък момент не забравя служебните си ангажименти.

Припомняме, че снощи неговият Юнайтед загуби с 4:0 гостуването си на Ливърпул, а феновете на домакините го аплодираха в седмата минута, за да изразят подкрепата си, независимо от факта, че играе за най-големия съперник на терена.

Не е ясно дали Роналдо ще попадне в групата за мача с Арсенал през уикенда, колкото и очевидна да за нуждата на съотборниците му от него.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 12 Отговор
    ТОя и без това има безчет чавета от всякакви сурогатни майки. Вчера нарочно го скалъпи това с детето, да не яде бой от Ливърпула, който ще печели квадрупол тоя сезон. не щото са много добри, а щото всичко се реди в тоя спорт от има нема 140г
  • 2 hmhmhm

    0 1 Отговор
    Ще ме извиниет за старомодното мнение , но за мен не е професионализъм да се върнеш на терена веднага след като се е случило такова нещастие в семейството! Това са методите за мотивация на капитала , жалко ...