20 Април, 2022 19:15 3 213 5

Фитнес инструкторка показва „хаковете“ си за стегнати бедра (ВИДЕО)

  • фитнес-
  • британи периле йобе

С едно от упражненията не сме особено съгласи, но кои сме ние, че да критикуваме

Фитнес инструкторката Британи Периле Йобе показа за своите последователи в Instagram „хаковете“ си за стегнати бедра. Трябва да признаем, че ни отне известно време, за да се фокусираме и забелязахме, че едно от упражненията е прекалено рисковано, за да се прилага в залата. (Проклети да сте стегнати клинчета!)

Още първото упражнение на Британи е това, което прави лошо впечатление. Тя го нарича страничен клек, но истината е, че в него няма никаква логика, освен ако не искате да получите тежка травма в коляното. И тук говорим от личен опит.

Всички останало обаче си струват вниманието и определено бихме пробвали предложенията, нищо, че сме много далеч от това да сме секси фитнес MILF-ки.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ценител

    1 1 Отговор
    Ох Котьооооо
  • 2 Юсуф

    1 1 Отговор
    Клекай мойто момиче, с две гирички, сто клека всеки ден.
  • 3 Мюмюн (Майкал)

    0 1 Отговор
    Таз вечи е по хараби...има с ко да ма привлече. най вечи сас ду.па.ра.та и училата-варху тях да са сварши сичку.
  • 4 Натопорчен чеп

    0 2 Отговор
    Повече секс и ще имате стегнати бедра
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.