Last news in Fakti

21 Април, 2022 14:32 1 014 0

Санкционират играч от Висшата лига заради аксесоар, който носи по време на мачове

  • ален сент-максимен-
  • нюкасъл

Френският нападател едва ли е очаквал подобна реакция

Санкционират играч от Висшата лига заради аксесоар, който носи по време на мачове - 1
Снимка: БГНЕС

Английската футбола асоциация възнамерява да санкционира крилото на Нюкасъл Ален Сент-Максимен и то по най-необичайната причина, която сме срещали напоследък. Оказва се, че един от аксесоарите, които носи по време на мачове, не отговаря на регулациите във Висшата лига, пише Mirror.

25-годишният нападател се появи на терена срещу Лестър Сити през миналия уикенда (2:1) с лента за коса, която бе по-широка от обичайното и различни цветове от тези на екипа на „свраките“. Това е нарушение на правилника за екипировките, според който футболистите не могат да използват различни разцветки от тези на спортните им екипи.

По същата причина във всеки отбор се използва тиксо с определен цвят, когато футболистите прикрепят гетите си, за да не се свличат или използват бандажи и потници в съответната гама.

Не е ясно каква точно ще е санкцията на Сент-Максимен, но е сигурно, че той повече няма да използва подобни аксесоари и ще се придържа към установените стандарти.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА