Last news in Fakti

22 Април, 2022 10:02 3 222 4

Роналдо и Джорджина направиха семейна снимка с новороденото си бебе

  • кристияно роналдо-
  • джорджина родригес

Двамата признават, че е време да се фокусират върху живота

Кристияно Роналдо и Джорджина Родригес се прибраха у дома и публикуваха снимка с новороденото си дете, за да демонстрират, че дори след най-тежката трагедия животът продължава.

Майката носеше близнаци при бременността си, но изгуби едното от децата при раждането, което предизвика огромен отзвук на подкрепа в спортния свят.

Двамата обаче са наясно, че животът е по-важен от смъртта и макар да скърбят за загубата си, имат семейство, за което трябва да се грижат.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРЧЕ

    10 6 Отговор
    Не съм фен на футболиста Роналдо, но на човека Роналдо - да.Искрени съболезнования за случилото се. Вие сте силен характер и ще преодолеете болката и мъката.
  • 2 Моряк от Плевен

    8 4 Отговор
    На прага сме светът да престане да съществува в сегашния си вид,всеки се бори с проблемите си по собствен начин, не познавам човека жалко за детето му. Но да ни занимавате с подобни новини в момента е несериозно,осъзнайте се!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мечо

    2 1 Отговор
    ногу убаи ора от нашто порода нека се плодят