Last news in Fakti

22 Април, 2022 11:32 1 234 0

Още една от звездите на Реал Мадрид е под въпрос за полуфинала срещу Манчестър Сити

  • давид алаба-
  • реал мадрид-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига-
  • осасуна

„Кралския клуб“ вече цял сезон страда от контузии на основни футболисти

Още една от звездите на Реал Мадрид е под въпрос за полуфинала срещу Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид може да остане без най-добрия си защитник за първия полуфинален мач срещу Манчестър Сити в Шампионската лига. Давид Алаба получи разтежение при успеха над Осасуна с 1:3 през седмицата, научихме от клубния уебсайт.

Карло Анчелоти обаче е оптимист, че контузията няма да се окаже толкова сериозна и 29-годишният централен бранител ще е на линия за гостуването в Англия след няколко дни.

Освен Алаба, с контузии са Каземиро, Ферлан Менди, Еден Азар, Гарет Бейл и Мариано Диаз. Първите двама обаче са с леки травми и също прогнозата е, че по-скоро ще са възстановени за дербито с „гражданите“ на 26 април.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА