Last news in Fakti

27 Април, 2022 08:34 1 041 1

Джоузеф Паркър ще се бие в елиминатор с един от най-добрите британци в тежка категория

  • джоузеф паркър-
  • джо джойс-
  • бокс-
  • wbo

Новозеландецът без съмнение иска да получи нов шанс за титлата на WBO

Джоузеф Паркър ще се бие в елиминатор с един от най-добрите британци в тежка категория - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият световен шампион в тежка категория на WBO - Джоузеф Паркър, ще се бие с един от кандидат-шампионите - Джо Джойс, научихме от talkSPORT.

Новозеландецът се надява, че това ще е последният му двубой преди да получи шанс, за да си върне титлата, след като през 2018 г. я загуби от ръцете на Антъни Джошуа.

36-годишният Джойс на този етап е непобеден, макар и да има зад гърба си само 13 мача на професионалния ринг. Той все пак нокаутира Даниел Дубоа и Карлос Такъм в последните си два мача, за да подхрани амбициите си за нещо велико.

Двамата ще се боксират на 2 юли на „Уембли Арена“ в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    1 0 Отговор
    Браво на Англичаните, много показателно за упадъка в бокса зад океана!!!