30 Април, 2022 12:32 1 840 4

„Скромния“ Ибрахимович се самопровъзгласи за най-великия футболист в историята на MLS

  • златан ибрахимович-
  • ла галакси-
  • mls

Шведът прекара два сезона в САЩ, но остави сериозна следа върху местния футбол

„Скромния“ Ибрахимович се самопровъзгласи за най-великия футболист в историята на MLS - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович никога не е страдал от липса на самочувствие и поредното му изказване доказва това. В интервю за ESPN той се самопровъзгласи за най-великия футболист в историята на MLS, въпреки че прекара само две години в шампионата.

Благодарен съм на MLS, че ми даде възможност, за да се почувствам отново жив. Проблемът беше, че се чувствах прекалено жив. Бях прекалено добър за цялото състезание. Това и показах. Аз съм най-добрият, който някога е играл в MLS, и не го казвам, като проява на его. Това просто е истината“, каза Ибра.

Шведският таран изигра 58 мача за ЛА Галакси в периода 2018/19, като се разписа 53 пъти и даде 15 асистенции, оставяйки най-внушителната статистика на футболист, играл някога в шампионата на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    11 2 Отговор
    Не е лъжа.Заслужава
  • 2 Qwerty

    0 3 Отговор
    Ако отиде да играе на село ще е още по-велик.
  • 3 Chukan Kirilov

    0 2 Отговор
    Nemas problemas! И по-велики пръдльовци са играли там. Нема лошо да се мислиш за най-великия. Историята е летвата за това.
  • 4 Асен

    0 2 Отговор
    Тоя пък смешки той не е в топ 700 ?