Last news in Fakti

30 Април, 2022 13:32 1 485 0

Удар по егото на Манчестър Юнайтед от английски национал

  • калвин филипс-
  • лийдс-
  • манчестър юнайтед

„Червените дяволи“ вече не са тази атрактивна дестинация, която бяха преди години

Удар по егото на Манчестър Юнайтед от английски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед получи тежък удар по егото, след като стана ясно, че английският национал Калвин Филипс е отказал да премине на „Олд Трафорд“ през идното лято, според Daily Mail.

Дефанзивният халф не смята, че „червените дяволи“ вече са толкова атрактивен отбор, който бяха в миналото, с оглед влошаващите се резултатите и постоянните смени на треньорите в клуба.

26-годишният полузащитник на Лийдс Юнайтед ще бъде една от горещите теми през трансферния прозорец във Висшата лига с оглед факта, че „белите“ не успяха да направят следващата крачка в развитието си при Марсело Биелса и се превърнаха в тим, който ще се бори за оцеляването си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА