Last news in Fakti

30 Април, 2022 14:32 3 110 3

Палачът на Антъни Джошуа се завръща на ринга през август

  • анди руиз-
  • бокс-
  • луис ортиз

Мексиканецът ще се завърне на ринга след близо година и половина отсъствие

Палачът на Антъни Джошуа се завръща на ринга през август - 1
Снимка: БГНЕС

Човекът, който нанесе първата загуба в кариерата на Антъни Джошуа - Анди Руиз-младши, ще се завърне на боксовия ринг на 13 август в бой срещу Луис Ортиз, пише британският вестник The Sun.

Бившият световен шампион не се е бил вече от година след успеха си над Крис Ареола и контузията в коляното, която го извади от строя за прекалено дълго време.

Руиз се е амбицирал отново да получи шанс за някой от световните пояси, но преди това трябва да отстрани останалите кандидати в топ 10, за да му бъде даден нов шанс срещу един измежду Олександър Усик, Тайсън Фюри или Антъни Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свършил

    3 2 Отговор
    Е парите
  • 2 Хаха

    10 0 Отговор
    С педя по-нисък, и две педи по-дебел, но го направи смешен !
  • 3 Класика

    3 0 Отговор
    Ако е сериозен докрай,но малко ме съмнява да е,защото е мексикански циганин....,е много по добре е отколкото да си мивка-печка като Хамилтън!!!!....,та ако е сериозен, то няма да има конкуренция и ще си ги бие всичките по целия ринг!