Last news in Fakti

30 Април, 2022 16:59 894 0

Последният в Испания би полуфиналиста в Шампионската лига

  • алавес-
  • виляреал

Надеждата за оцеляване е жива

Последният в Испания би полуфиналиста в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Алавес триумфира с 2:1 над Виляреал и продължава да мечтае за оцеляване в испанската Примера Дивизион, въпреки че влезе в кръга от позицията на последен в класирането.

Виктор Лагуардия и Гонсало Ескаланте вкараха двете попадения за домакините, а с подновяването на играта след почивката Самуел Чуквуезе върна един гол, но той не се оказа достатъчен за нещо повече от почетна загуба.

Алавес вече е на 4 точки от спасителния бряг, докато „жълтата подводница“ има риск да остане извън евротурнирите догодина, въпреки факта, че спори за място на финала в Шампионската лига с Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА