Last news in Fakti

5 Май, 2022 17:32 2 702 4

Джошуа ще търси нокаут в реванша срещу Усик

  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • бокс

Британецът признава, че стратегията му за първия мач не е сработила

Джошуа ще търси нокаут в реванша срещу Усик - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа вече има план как да си върне поясите от кръста на Олександър Усик и той е като тръгне за нокаут срещу украинеца.

Планирах за първия мач да се бием 12 рунда и да го надиграя, но той спечели два рунда повече от мен и стана шампион. Сега искам да го нокаутирам“, каза Джошуа пред Metro.

„Ей Джей“ възнамерява да скъси дистанцията с Усик, което е изненадващо с оглед разликата в ръста им в полза на британеца. Но все пак точно той възроди спомените за съкрушителните ъпъркъти на Майк Тайсън, когато едва не откъсна главата на Владимир Кличко през 2017 г. Разликата обаче между двамата украинци е, че действащият носител на шампионските титли е прекалено нисък, за да очакваме, че ще бъде изненадан с подобен удар.

Реваншът засега е планиран за 23 юни, но все още датата подлежи на корекции, като не е сигурно дали двамата ще се бият в Англия или Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дани

    5 1 Отговор
    И аз искам много роботи ,ама...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Dio

    1 1 Отговор
    Ще си го намери нокаута.