5 Май, 2022 22:39 1 262 0

Магията на „водните кончета“ сработи и те вече дишат над блатото на изпадащите (ВИДЕО)

  • салернитана-
  • венеция

Директният сблъсък с Венеция изравни изиграните мачове до 35 от всички в Серия А

Магията на „водните кончета“ сработи и те вече дишат над блатото на изпадащите (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Салернитана триумфира с 2:1 над Венеция, за да може официално да се изкачи на 17-та позиция в италианската Серия А след 35 изиграни кръга от всички тимове в шампионата.

„Водните кончета“ натрупаха огромен бой мачове в пасив през зимата, когато COVID-19 върлуваше в поредната си вълна и наложи отлагането на куп срещи из „стария континент“.

Федерико Бонацоли от дузпа и Симоне Верди вкараха попаденията за домакините в срещата, а Тома Анри изравни за 1:1 в 58'.

Мачът бе изключително двуостър и на практика не личеше, че това са два отбора, които се борят за своето оцеляване, а сякаш бяха такива, които имат амбиции за класиране в евротурнирите.

„Венецианци“ обаче са на крачка от това да се завърнат в Серия Б, тъй като дистанцията от съперника е вече 7 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА