Last news in Fakti

9 Май, 2022 10:27 1 192 3

Ето колко ще струва на всеки фен спасението на Левски

  • левски-
  • фенове-
  • футбол-
  • членски внос

15 лева е сумата, която е била обсъжданата от ръководството на създаденото на 4 май дружество

Ето колко ще струва на всеки фен спасението на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Всеки фен, желаещ да влезе в сдружението „Левски на левскарите“, ще трябва да плаща месечна вноска от 15 лева. Това е сумата, която е била обсъждана от ръководството на създаденото на 4 май дружество, пише „Тема Спорт“.

Това означава, че всеки фен ще трябва да отделя по 180 лева всяка година за спасението на „сините“, които продължават да са затънали в дългове. Очакванията са „Левски на левскарите“ да стане притежател на мажоритарния пакет от акции, който в момента се държи от Наско Сираков.

В замяна на платения членски внос всеки фен ще има право да гласува за важни неща от управлението на клуба. На „Герена“ се разчита на голяма масовост на инициативата, за да може по този начин да влиза сериозна сума в касата на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 говедо

    6 1 Отговор
    пукната стинка не давам!

    Коментиран от #2

  • 2 антрашпиц

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "говедо":

    Ооо гарантирано мало...ци има много и ще дават кинти.Инъче да дарят пари за болни деца не биха отделили,ама за един амса...шки отбор ще дават,че как инъче..
  • 3 САМО ЛЕВСКИ

    3 4 Отговор
    Както винаги е било в ЛЕВСК - с много труд, с ДЮШ и с честност ще си подредим отбора! Мир на душите на малодушниците, които пребиваха деца от своята ДЮШ и доведоха "високия олигерх" да ги издържа!