11 Май, 2022 13:50 661 0

Ботев Пд скочи на БФС за липсата на програма за баража

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • бараж-
  • евротурнири-
  • бфс-
  • програма

В състава на "канарчетата" има доста чужденци, на които трябва да се уреждат пътувания за родните им места

Ботев Пд скочи на БФС за липсата на програма за баража - 1
Снимка: БГНЕС

Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) не е никак доволен от липсата на програма за баража за Лигата на конференциите, пише "Тема спорт".

Очертава се "жълто-черните" да се класират именно за него. В момента тимът е на четвъртата позиция в класирането. Тя ще осигурява място, пращащо на двубой за евротурнира, стига Левски да остане трети, дори и да не спечели Купата на България. Ако пък "сините" ликуват с трофея в неделя, то "канарчетата" ще са на бараж, независимо дали са трети, или четвърти, не бива само да изпускат настоящата си позиция.

По програма последната среща на "жълто-черните" от редовния дял на първенството е на 22 май, неделя - домакинство на ЦСКА. Баражът пък трябва да бъде на 27-и или 28-и, но БФС все още не е утвърдил датата.

Както е известно, в състава на Ботев има доста чужденци, на които трябва да се уреждат пътувания за родните им места.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА