Last news in Fakti

11 Май, 2022 14:42 1 787 0

Пеп Гуардиола отговори на критиките от Патрис Евра

  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • патрис евра-
  • футбол

Не ми трябват играчи с характер? Е, Патрис, не съм съгласен

Пеп Гуардиола отговори на критиките от Патрис Евра - 1
Снимка: БГНЕС


Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола отговори на критиките, които Патрис Евра отправи към него. Бившият защитник на Манчестър Юнайтед заяви, че испанският специалист не може да тренира играчи с характер и не иска да има лидери в състава.

„Не ми трябват играчи с характер? Е, Патрис, не съм съгласен. Аз не играя сам. Имам нужда от личности и добри играчи, от каквито е изграден Сити, иначе нямаше да сме там, където сме днес.

Имах добри, невероятни играчи в Барселона и Байерн, имам ги и тук. Мога да направя добър списък на играчи с характер, които съм тренирал. Повечето от тях са печелили световни и европейски титли, Шампионска лига, национални първенства.

Патрис, ако беше тук, щях да ти покажа характера на моите играчи, те го имат със сигурност.

Може би Евра е прав. Или може би той говори така, за да си намери работа в Манчестър Юнайтед. Сега има добри шансове“, коментира Гуардиола.

Наскоро Евра определи работата на испанския треньор като майстор на видеоигрите.

"Имам голямо уважение към Гуардиола, но се радвам, че никога не ми е бил треньор, защото той отнема отговорностите на играчите. Говорих с Кларънс Зеедорф, който също споделя впечатлението, че Гуардиола ръководи мачовете все едно, че играе на Playstation", заяви Евра.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА