Last news in Fakti

12 Май, 2022 19:32 2 569 3

Еди Хърн признава, че Антъни Джошуа вече не е в силната позиция в преговорите с Олександър Усик

  • еди хърн-
  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • бокс

Ако при първия мач украинецът е трябвало да се съобрази с всичко, то сега отстъпките трябва да са и от двете страни

Еди Хърн признава, че Антъни Джошуа вече не е в силната позиция в преговорите с Олександър Усик - 1
Снимка: БГНЕС

Дългоочакваният реванш между Антъни Джошуа и Олександър Усик за шампионските титли на WBA, IBF, WBO и IBO продължава да се бави, тъй като британецът не е свикнал с позицията на претендент, който трябва да се съобразява с мнението на шампиона. За нещо подобно призна промоутъра му - Еди Хърн, в интервю пред DAZN.

Той обясни за феновете на „Ей Джей“, че разговорите се бавят, защото изискванията вече са разделени 50/50, а от лагера на украинеца имат претенции не само за подялбата на парите.

Хърн все пак призна, че преговорите са на финалната права и прогнозира, че най-вероятно ще си стиснат ръцете за датата 23 юли в Саудитска Арабия, за да може най-накрая да видим второто издание на епичната битка между Усик и Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васик Атанасова

    5 0 Отговор
    Че кой е джошуа ?
    Коланите са при усик !
    Усик няма загуба
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.