Last news in Fakti

12 Май, 2022 20:02 2 071 4

UFC забранява развяването на национални знамена

  • ufc-
  • дейна уайт

Решението не е официализирано в документ, но президентът на федерацията каза тежката си дума

UFC забранява развяването на национални знамена - 1
Снимка: Shutterstock

Националните знамена вече няма да бъдат разрешени в UFC. Това обяви президентът на федерацията - Дейна Уайт, по време на последната си пресконференция, цитиран от ESPN.

Той заяви, че националистическите настроения внасят повече напрежение, отколкото е необходимо и макар да не посочи директно войната между Русия и Украйна, стана ясно, че именно това го притеснява най-много с оглед факта, че голяма част от света се обедини срещу Москва и застана на страната на Киев.

Бойците няма да могат да излизат към октагона със знаме или да го развяват вътре в клетката след края на мачовете си. Решението не е официализирано все още с документ, но по всяка вероятност Уайт ще въведе промяната още със следващото събитие под негова егида.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    13 6 Отговор
    Нещастници..Вий в други полк минахте..Със забрани не стават нивите изорани,ще ядете на Мончо кайсиите зимъска,щом вятър леден ви забръска..
  • 2 Мдаа..

    4 3 Отговор
    Ми да си развея онази работица накрая,23 см.българска територия!
  • 3 Исторически парк

    12 3 Отговор
    ГЛОБАЛИЗМЪТ НАСТЪПВА!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.