Last news in Fakti

14 Май, 2022 15:02 1 575 2

Тони Кроос се пошегува с Манчестър Сити и статуята, която издигнаха в чест на Серхио Агуеро

  • серхио агуеро-
  • тони кроос-
  • манчестър сити

Напоследък подобни статуи стават все по-често обект на критики

Тони Кроос се пошегува с Манчестър Сити и статуята, която издигнаха в чест на Серхио Агуеро - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити реши да удостои със статуя Серхио Агуеро, за да му признае, че е един от най-великите футболисти, носили някога екипа на клуба. Паметникът обаче стана обект на множество шеги в социалните мрежи, като една от тях дори дойде от звездата на Реал Мадрид - Тони Кроос.

Германецът коментира в Twitter с простичкото „Сигурни ли сте?“, тъй като репортерът на BBC - Саймън Стоун, сподели снимка на статуята с текст „Серхио е тук“.

Причината е, че много запалянковци забелязаха, че между монумента и Кроос има повече прилика, отколкото с Кун. В крайна сметка излиза, че „гражданите“ са увековечили футболист, който никога не е играл за тях.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Подуямие

    4 0 Отговор
    Верно е! Прилича на Тони Кроос.